DoorSystems

De firma DOORSYSTEMS is een belgische onderneming gespecialiseerd in automatische garagedeuren in de regio Brussel, Brabant en Antwerpen.

Voor nieuwbouw of renovatie van uw garagedeur heeft u bij ons de beste kwaliteit voor de juiste prijs met echte service en garantie.

Voor bijkomende informatie en een gratis offerte kan u steeds contact met ons opnemen.

De kwaliteit van onze producten samen met het vakmanschap van onze werk zijn de ideale combinatie om aan al jullie wensen te voldoen.

De deur van uw dromen en een bijpassende service.

U droomt van een kwalitatieve garagepoort die u het hoogste comfort, gebruiksgemak en veiligheid biedt én bovendien perfect aansluit bij uw persoonlijke levensstijl?

Om uw woning nog meer karakter te geven heeft Doorsystems een volledig op maat gemaakte collectie van kwalitatieve houten poorten ontwikkeld.

Voor uw poort selecteert Doorsystems de meest kwalitatieve materialen. Bovendien is elke poort uniek. Een houten sectionale poort uit Doorsystems geeft ongetwijfeld een meerwaarde aan uw vastgoed.

Wij bieden onze exclusieve houten garagepoorten aan in verschillende kwaliteitsvolle materialen zoals afzelia, afrormosia, ceder, padouk, meranti of waterproof multiplex. Indien u voor een natuurlijk product kiest is geen enkel paneel identiek hetzelfde, wat uw poort uniek maakt.

De elegante sectionaaldeuren openen verticaal naar boven. Se kunnen ook lateraal worden geopend. Zo wint u meer plaats in en voor de garage en blijft de volledige doorrijruimte vrij. Sectionaaldeuren passen altijd. De vorm van de deuropening speelt geen rol. Deze kan rechthoekig, afgeschuind, met segmentboog of met rondboog zijn. Daarom zijn sectionaaldeuren uitermate geschikt voor renovatieprojecten.

Harmonieuze totaalindruk
Een totaalindruk van een deur ontstaat uit vele kleine details

Gedaan met roest door:
Agressieve cementdekvloeren, verzuren van tegels en strooizoutwater.
Geruststellend veilig door de automatische deurvergrendeling in de geleidingsrail
Ongewenste gasten maken nauwelijks kans. Als de garagedeur gesloten is, klikt de optilbeveiliging automatisch in de aanslag van de geleidingsrail. De garagedeur wordt direct vast vergrendeld en beschermd tegen het optillen. Dat gebeurt volledig mechanisch en werkt dus ook bij stroomonderbreking, in tegenstelling tot de beveiliging bij aandrijvingen van de concurrentie.

Voor uw veiligheid zijn de automatische sectionaaldeuren volgens de TTZ-richtlijn; Inbraakwering voor garagedeuren door de TÜV getest en gecertificeerd.
Ongewenste gasten maken nauwelijks kans.

Accenten leggen – Met de uiterst krasbestendige Begllazingen
Verzorg zelf de vormgeving van uw garagedeur, afgestemd op de ramen, de huisdeur en de architectuur van uw woning.
De kunststof beglazingen van de sectionaaldeuren zijn uiterst krasbestendig en behouden duurzaam hun helder doorzicht, ook na veelvuldige reiniging en zware belasting.
Kies in alle rust uw gedroomde deur met beglazing met de garage- en huisdeurconfigurator. U beschikt over alle mogelijkheden.

U droomt van een kwalitatieve garagepoort die u het hoogste comfort, gebruiksgemak en veiligheid biedt én bovendien perfect aansluit bij uw persoonlijke levensstijl? Om deze redenen heeft Doorsystems zich vanaf het begin toegelegd op het ontwikkelen en produceren van kwalitatieve sectionale poorten, met passie voor innovatie en constante productverbetering.

Onbeperkte kleurmogelijkheden

U wenst een garagepoort in dezelfde kleur als uw ramen en deuren, of u heeft een voorkeur voor een bepaalde RAL-kleur. In ons intern verflabo maken wij zorgvuldig de door u gekozen kleur, dit zowel in standaardlak of structuurlak. Vervolgens lakt onze firma alle sectionale poorten in een eigen lakstraat volgens een uniek procedé. Dat is ook de reden waarom de laklaag van uw poort de tand des tijd moeiteloos zal doorstaan. Dit garanderen wij u graag door de unieke en transparante garantie die wij u bieden op de laklaag.

Is uw sectionaalpoort onderhevig aan extreme weersomstandigheden of wil u gewoon genieten van een extra garantietermijn op de laklaag van 2 jaar, dan is een afwerking met ‘Tigerfinish’ de ideale oplossing. Deze extra vernislaag geeft een extra bescherming aan uw sectionale garagepoort.

Om uw woning nog meer karakter te geven heeft Doorsystems een volledig op maat collectie van kwalitatieve houten poorten. Wij bieden onze exclusieve houten garagepoorten aan in verschillende kwaliteitsvolle materialen zoals afzelia, afrormosia, ceder, padouk, meranti of waterproof multiplex. Indien u voor een natuurlijk product kiest is geen enkel paneel identiek hetzelfde, wat uw poort uniek maakt.

Wij geven uw houten sectionaalpoort minimum één kleurloze beschermlaag, maar uiteraard kunnen wij deze ook lakken in de kleur van uw dromen. Ideaal om uw nieuwe kwaliteitspoort af te stemmen op de kleur van uw deuren en ramen.

Uw houten sectionale poort wordt steeds geautomatiseerd met het oog op uw comfort. Naast het door u gekozen bedieningssysteem bestaat de mogelijkheid uw poort te bedienen met uw gsm of smartphone, waar u ook bent, zelfs in het buitenland. Bovendien is het perfect mogelijk om de besturing van uw bestaand geautomatiseerd hekwerk te integreren in de bediening van uw sectionale garagepoort.